Ağustos ayında Birleşik Krallık Taşınması Gurugram kampüsünde başlaması gereken kurslar

gulay

New member
Yeni Delhi: Birleşik Krallık kampüsündeki tesislerle Parlamento'daki Gurugram'daki Southampton Üniversitesi Hint Kampüsü'nün inşası Nisan ayı sonuna kadar tamamlanacak ve ilk öğrenci grubu için kurslar Profesör Andrew Atherton, başlıyor. Southampton Üniversitesi Uluslararası Başkan Yardımcısı ve Katılım, Perşembe günü söyledi.

Geçen yıl Ağustos ayında, İngiliz Southampton Üniversitesi Hindistan'da bir kampüs kurmak için UGC'nin onayını aldı. (@Unisouthampton | Resmi olarak x hesabı)

Ağustos 2024'te ilk uluslararası üniversiteyi Hindistan'da bir kampüs kurmak için Grants Üniversitesi Komisyonu'ndan (UGC) onayladıktan sonra, Southampton Üniversitesi, Hintli öğrencilerden dört öğrenci ve iki lisans programı Hint Kampüsü'nü kabul etmek için başvuruları davet etti. .

“Ekim 2024'ün ortalarında ilk yığınımız için uygulamalar davet etmeye başladık. Hintli öğrencilerden 300'den fazla başvuru aldık. Kayıt faturanıza baktık, akademik niteliklerinizi kontrol ettik ve 200'den fazla öğrenci teklifleri yaptık. 140 öğrenciyi kabul etmek istiyoruz, ancak kurs ücretini alırlarsa 140'dan fazla öğrenciyi kabul edeceğiz çünkü onlara öğretmek için yeterli alanımız var ”dedi.

Sektör 59, Gururam, Uluslararası Teknik Parkı'ndaki Southampton Üniversitesi Hindistan Kampüsü, öğrencileri dört lisans programında kaydedecek – BSC Business Management; BSC Muhasebe ve Finans; BSC bilgisayar bilimi ve BSC ekonomisi ve iki lisansüstü programda – MSC Uluslararası Yönetimi ve MSC Finance. Üç yaşında UG programlarının yıllık çalışma ücreti £13.20.000 ve bir yıllık ücret MSC Uluslararası Yönetimi £15.40.000 ve £MSC Finance için 19.80.000.

Atherton, üniversitenin Hindistan kampüsünün binasının “son aşamasında” olduğunu ve Büyük Britanya'nın Southampton'daki kampüs seviyesinde tesisler içerdiğini söyledi. Atherton, “İnşaatı Nisan 2025'in sonuna kadar tamamlayacağız. Ağustos ayının son haftasına kadar ilk öğrenci grubu için akademik programlara başlayacağız.” Dedi.

Atherton, beceri listesinin bir hafta içinde açıklanacağını söyledi. “Uluslararası üniversitelerde sınıfta akademik deneyime sahip fakülteleri işe aldık. Hint kampüsümüzü çeşitli hale getirmek için Hint ve uluslararası becerilerin bir karışımına sahip olacağız ”dedi.

Bu arada, Birlik Eğitim Bakanı Dharmendra Pradhan, Southampton Üniversitesi Mark E Smith Başkanı ve Başkan Yardımcısı Alison Barrett MBE ile birlikte. Pradhan, Southampton Delhi-NCR kampüsünün açılmasının Hint eğitiminin uluslararasılaşmasına yönelik önemli bir adım olduğunu söyledi.

“Profesör Smith bana Southampton Üniversitesi Delhi NCR'nin ilerlemesi hakkında bilgi verdi. Küresel En İyi 100 Üniversite ve Hindistan'da bir kampüs açan ilk yabancı üniversite olan UOS Delhi-NCR kampüsü, hem Hintli hem de uluslararası öğrenciler için araştırma, yenilik ve gerçek uygulamalarla desteklenen yüksek kaliteli eğitim sunmaktadır. Ulusal Eğitim Politikasında (NEP) 2020'de sunulduğu gibi, Hindistan eğitiminin uluslararası uluslararasılaşmasına, Hindistan'da yapılan çalışmanın teşvik edilmesi ve ön kapılarda küresel eğitim standartlarına ulaşma konusunda önemli bir adım ”dedi. .

Geçen yıl Ağustos ayında, İngiliz Southampton Üniversitesi, Kasım ayında açıklanan 2023, UGC (kampüsün yabancı üniversite tesislerinden kurulması ve işletilmesi) düzenlemelerine uygun olarak Hindistan'da bir kampüs kurulması için UGC'nin onayını aldı. 2023, 500 yabancı üniversite Hindistan'da kampüs kuracak. Southampton Üniversitesi, QS Dünya Üniversitesi 2025'te 80'i işgal ediyor.

2023'te Avustralya Deakin Üniversitesi ve Wollongong Üniversitesi, Hindistan kampüsünü Gujarat Uluslararası Finans Tec-City'de (Hediye Şehri) açtı. Her iki Avustralya üniversitesi de Uluslararası Finansal Hizmetler Merkezi (IFSC) yetkililerinden onay aldı ve UGC yönergelerine gelmiyor.