Anne ve oğlu rehin tutuldu ve GGM sn. 83 kişi taksi şoförü tarafından soyuldu

gulay

New member
Polis Pazartesi günü yaptığı açıklamada, 29 Kasım Cumartesi akşamı bir anne-oğul ikilisinin elektrikli bir taksi şoförü tarafından silah zoruyla rehin alındığını ve Sektör 83 yakınında değerli eşyalarının ve nakitlerinin çalındığını söyledi. Polis, zanlının Pazar günü tutuklandığını da sözlerine ekledi.

Yetkililere göre şüphelinin kurbanları soymak için kullandığı silah sahteydi. (arşiv fotoğrafı)

Polise göre, 25 yaşındaki kurban, oğluyla birlikte Sektör 68'deki bir alışveriş merkezinden Sektör 86'daki evine bir BluSmart taksisi kiraladı. Kadın polise, sürücünün Sonu Singh (28) olduğunu söyledi. ), Sektör 83'teki özel bir okulun yakınında taksiye bindikten hemen sonra onu silah zoruyla tehdit ettiği belirlendi. “Onu ayağa kaldırdı ₹Benim hesabımdan onun UPI'sine 55.000 dolar valizimi aldı ve bizi yola bıraktı. Bizi tehdit etti ve o kadar korktum ki eve gittim ve aynı gün polise haber veremedim” dedi kadın polise.

Olaya yanıt olarak BluSmart Pazartesi günü bir açıklama yayınladı: “Talihsiz olayın ardından şirket, 24 saat içinde tutuklamayı mümkün kılan ayrıntılar ve aramalar konusunda kolluk kuvvetlerine derhal yardımcı oldu.” Bu mümkün oldu çünkü Şirket tüm olayların kayıtlarını aktif olarak tuttu. sürücü ortakları, geçmiş kontrolleri, adresleri ve diğer ayrıntılar. Müşterilerimizin güvenliği en büyük önceliğimizdir ve elimizden gelen her türlü yardımı sağlamak için aile ve kolluk kuvvetleriyle iletişim halindeyiz.”

Kurban olayı Pazar günü polise bildirdi ve ardından Kherki Daula polis karakolunda Silah Yasası'nın 25. Maddesi ve Bharatiya Nyaya Sanhita'nın (BNS) 309(4) Maddesi uyarınca sürücü hakkında dava açıldı.

Polis Komiseri Yardımcısı (Manesar) Vipin Ahlawat, polisin şüpheliyi takip etmek için ekipler oluşturduğunu ve bölgenin CCTV görüntülerini taradığını söyledi. “Taksi toplayıcı BluSmart ile de temasa geçtik ve sürücünün kimliğini tespit ettik. Onu birkaç saat içinde yakaladık” diye ekledi.

Sanık Sonu Singh, Uttar Pradesh'in Jalaun bölgesindeki Kohata'dan geliyordu ve Gurugram'ın Badha kentinde kiralık bir dairede yaşıyordu. Ahlawat, kendisinin Pazar günü hakim huzuruna çıkarıldığını ve daha fazla sorgulanmak ve çalınan eşyaların kurtarılması için bir gün polis nezaretinde tutulduğunu da sözlerine ekledi.

Polis yetkilileri, çalınan eşyaların kurtarılması ve şüphelinin gözaltındayken detaylı sorguya çekilmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Yetkililere göre şüphelinin kurbanları soymak için kullandığı silah sahteydi.