Bugün Gurugram hava durumu ve AQI: 20,02°C'de sıcak başlangıç, 24 Ekim 2024 hava durumu tahminlerine bakın

gulay

New member
Bugün, yani 24 Ekim 2024'te Gurugram'da sıcaklık 29,68 °C'dir. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 20,02°C ve 35,18°C olduğunu gösteriyor. Bağıl nem %35 ve rüzgar hızı 35 km/saattir. Güneş sabah 6:28'de doğdu ve akşam 5:43'te battı.

Yarın, yani 25 Ekim 2024 Cuma günü Gurugram'da minimum ve maksimum sıcaklığın sırasıyla 26,03°C ve 35,74°C olması bekleniyor. Yarın nem yüzde 20 olacak.

Bugünkü hava tahmini açık gökyüzü vaat ediyor. Lütfen gününüzü sıcaklığa ve tahmini hava koşullarına göre planlayın. Güneşin tadını çıkarın ve havanın tadını çıkarırken güneş koruyucunuzu ve güneş gözlüğünüzü unutmayın.

Bugün Gurugram'daki AQI 167.0'dır. ılıman Şehirdeki hava kalitesi. Çocuklar ve astım gibi solunum yolu hastalıkları olan kişiler, uzun süreli açık hava aktivitelerini sınırlamalıdır. AQI'yi bilmek, günlük aktiviteleri planlarken genel refah hakkında bilinçli kararlar vermenize yardımcı olur.

Gurugram'da önümüzdeki 7 gün için hava durumu ve AQI tahmini:

TarihsıcaklıkCennet
25 Ekim 202433.02°C Gökyüzü açık
26 Ekim 202432.63°C Gökyüzü açık
27 Ekim 202431,75°C Gökyüzü açık
28 Ekim 202431.92°C Gökyüzü açık
29 Ekim 202432.62°C Gökyüzü açık
30 Ekim 202434.49°C Gökyüzü açık
31 Ekim 202434.76°C Gökyüzü açık

24 Ekim 2024 tarihinde diğer şehirlerdeki hava durumu
Hava koşulları hakkında detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Bu yapay zeka tarafından oluşturulmuş bir hikayedir ve Hindustan Times personeli tarafından düzenlenmemiştir.

24 Ekim 2024 Gurugram hava durumu güncellemesi

Zeynep

New member
Bugün, yani 24 Ekim 2024'te Gurugram'da sıcaklık 29,68 °C'dir. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 20,02°C ve 35,18°C olduğunu
Selam bu konuyu okuyanlara

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Ela

Global Mod
Global Mod
Bugün, yani 24 Ekim 2024'te Gurugram'da sıcaklık 29,68 °C'dir. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 20,02°C ve 35,18°C olduğunu
Selam üretken insanlara

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @gulay

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Zeynep' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Belki seni bir adım öne taşır, dene derim
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Zeynep, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Selamlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @gulay

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Ela' Alıntı:
Selam üretken insanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @gulay Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Zeynep, buna dikkat
Bu bakış açını anlıyorum @Ela, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kerem

New member
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Zeynep' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Belki seni bir adım öne taşır, dene derim
Dürüst olayım @Zeynep, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Serkan

New member
Selam bilgi avcıları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Zeynep' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Zeynep

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji severler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Serkan' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
Haksız değilsin @Serkan ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Menzil

Global Mod
Global Mod
Selam çözüm arayanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @gulay

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Abdurrazak' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim Haksız değilsin @Serkan ama keşke birkaç veri daha
Bu bakış açını anlıyorum @Abdurrazak, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Najeti

Global Mod
Global Mod
Selam akıl danışanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @gulay

Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Ela' Alıntı:
Selam üretken insanlara Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @gulay Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Zeynep, buna dikkat
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Ela, teşekkür ederim

Murat

New member
Merhaba paylaşanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Serkan' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Serkan, bence gri alan daha geniş