F'bad kuyumcu mağazasında soygun, 30L değerinde değerli eşyalar çalındı

gulay

New member
9 Ocak 2025 16:57 IST

Ev sahibinin ailesi, soyguncuların onun hareketlerini takip ettiğinden şüpheleniyor ve ayrıca evinden toplanan CCTV görüntüleri de var.

Salı sabahı Faridabad'daki Sektör 7 HUDA Pazarı'ndaki bir mücevher showroomunu soydukları iddiasıyla en az altı kimliği belirsiz şüpheli tutuklandı. Şüpheliler, dükkan sahibini ve çalışanlarını silah zoruyla rehin aldıktan sonra değeri yüzde 100'ü aşan altın, gümüş ve değerli taşlarla kaçtı. ₹Polis çarşamba günü 30 lakh dedi.

Polise göre şüpheliler, yetkililere haber vermeyi geciktirmek için kaçmadan önce mağdurların cep telefonlarını çaldılar (dosya fotoğrafı)

Olay, 36 yaşındaki Varun Jain'in dört çalışanıyla birlikte mağazayı açmasından kısa bir süre sonra sabah 10.30 sıralarında meydana geldi. Polise göre şüpheliler, yetkililere haber vermeyi geciktirmek amacıyla kaçmadan önce mağdurların cep telefonlarını çaldılar.

“Şüphelilerden ikisi tabanca, diğer ikisi ise bıçak taşıyordu. Birbirinin aynısı siyah tişörtler ve pantolonlar giymişlerdi ve yüzleri kapalıydı. Faridabad polisi halkla ilişkiler memuru Yashpal Yadav, “İki şüpheli motorları çalışır halde motosikletlerde kalırken diğerleri dükkana girdi, değerli eşyaları yağmaladı ve üç dakika içinde kaçtı” dedi.

Şüpheliler gittikten sonra Jain ve arkadaşları alarm vererek komşu esnafın olay yerine koşmasına neden oldu. Yadav, şunları ekledi: “Algılama köpekleri ve parmak izi uzmanları görevlendirildi. Şüphelilerin tespit edilmesi ve rotalarının takip edilmesi için mağaza ve çevredeki kamera görüntüleri analiz edilecek.”

Jain'in ağabeyi Tarun Jain, soyguncuları kovalamaya çalışırken morluklar ve kesikler yaşadı. HT'ye “Mağazadan çıktıklarını gördüm ve hemen peşlerinden koştum ve alarmı çalıştırdım” dedi.

Varun Jain'in BNS'nin Soygun, Suç Komplosu, Ortak Niyet ve Silah Yasası bölümleri kapsamındaki şikayeti üzerine Sektör 8 polis karakolunda bir FIR kaydedildi. Aile, soyguncuların evlerinden toplanan CCTV görüntüleri ile onların hareketlerini takip ettiğinden şüpheleniyor.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör