Oyo CEO’sunun babası Gurugram gökdeleninden düşerek öldü

gulay

New member
Oyo Rooms’un kurucusu Ritesh Agarwal’ın babası 65 yaşındaki Ramesh Agarwal, Gurugram’daki DLF The Crest apartmanındaki dairesinin 20. kat balkonundan düşerek Cuma öğleden sonra öldü.

DLF’nin Gurugram’da Ramesh Agarwal’ın öldüğü The Crest. (PTI)

Agarwal karısıyla yaşıyordu.

Polis Komiser Yardımcısı (Doğu) Virender Vij, olayın saat 13.00 sıralarında meydana geldiğini söyledi. “DLF güvenliğinden The Crest Society’nin 20. katından bir kişinin düştüğü ve tedavi için özel bir hastaneye kaldırıldığı bilgisini aldık. Bölge 53 Polis Karakolu karakolundan bir polis memuru ile birlikte bir ekip müdahale etti. Kurbanın ‘öldürüldüğü’ ilan edildi” diyen Vij, bunun bir intihar vakası olduğunu da sözlerine ekledi.

“Merhumun oğlu Aashish Agarwal’ın ifadesini kaydettik. Ön incelemeler, dairenin korkuluğunun 1,5 metre yüksekliğinde olması ve düşüşün bir kaza olamayacağı için intihar ederek öldüğü sonucuna vardı. Otopsi yapıldıktan sonra cenazeyi aileye teslim ettik” dedi. CrPC’nin intihar ölümleriyle ilgili olan 174. Bölümü kapsamında bir soruşturma başlatıldığını da sözlerine ekledi. Ancak memur, olay yerinde herhangi bir intihar notu bulunmadığını söyledi.

Ölüm nedeninin doğrulanması elbette ancak kapsamlı bir araştırmadan sonra yapılabilir.

Ritesh Agarwal, Hindistan’ın en değerli konaklama şirketlerinden biri olan bir oteller ağı olan Oyo Rooms’un kurucusudur. 7 Mart’ta evlendi.

“Ailem ve ben, yol gösterici ışığımız ve gücümüz olan babam Ramesh Agarwal’ın 10 Mart’ta vefat ettiğini üzülerek duyurmak istiyoruz. Agarwal yaptığı açıklamada, dolu bir hayat yaşadı ve bana ve çoğumuza her gün ilham verdi” dedi. “Ölümü büyük bir kayıp. Babamın şefkati ve sıcaklığı bizi en zor zamanlarımızda görmüş ve ileriye taşımıştır. Sözleri kalbimizin derinliklerinde yankılanacak. Herkesten bu kederli zamanda mahremiyetimize saygı duymasını rica ediyoruz.”

• YAZAR HAKKINDA

Leena Dhankhar, Hindustan Times ile beş yıldır işbirliği yapıyor. Suç, nakliye ve özel tüketim vergisi kapsamındadır. Artık sivil meseleler ve yerel sakinlerin şikayetleri hakkında rapor veriyor.
    …ayrıntılı olarak görün

En iyi haber bültenlerimize abone olun