Bugün Gurugram hava durumu ve AQI: 13,02°C'de sıcak başlangıç, 20 Kasım 2024 hava durumu tahminlerine bakın

gulay

New member
Bugün, yani 20 Kasım 2024'te Gurugram'da sıcaklık 22,48°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 13,02°C ve 26,35°C olduğunu gösteriyor. Bağıl nem %34 ve rüzgar hızı 34 km/saattir. Güneş sabah 6:48'de doğdu ve akşam 5:26'da battı.

Yarın, yani 21 Kasım 2024 Perşembe günü Gurugram'da minimum ve maksimum sıcaklığın sırasıyla 18,11°C ve 27,48°C olması bekleniyor. Yarın nem oranı %17 olacak.

Bugünkü hava tahmini açık gökyüzü vaat ediyor. Lütfen gününüzü sıcaklığa ve tahmini hava koşullarına göre planlayın. Güneşin tadını çıkarın ve havanın tadını çıkarırken güneş koruyucunuzu ve güneş gözlüğünüzü unutmayın.

Bugün Gurugram'daki AQI 234.0 ve şuraya düşüyor: kol Kategori. Çocuklar ve astım gibi solunum yolu hastalıkları olan kişiler kapalı mekanlarda kalmalı, diğerleri de açık hava aktivitelerini sınırlamalıdır. AQI'yi bilmek, günlük aktiviteleri planlarken genel refah hakkında bilinçli kararlar vermenize yardımcı olur.

Gurugram'da önümüzdeki 7 gün için hava durumu ve AQI tahmini:

TarihsıcaklıkCennet
21 Kasım 202425.22°C Gökyüzü açık
22 Kasım 202425.93°C Gökyüzü açık
23 Kasım 202427.17°C Gökyüzü açık
24 Kasım 202427,6°C Gökyüzü açık
25 Kasım 202426,7°C Gökyüzü açık
26 Kasım 202426.34°C Gökyüzü açık
27 Kasım 202425,85°C Gökyüzü açık

20 Kasım 2024 tarihinde diğer şehirlerdeki hava durumu
Hava koşulları hakkında detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Bu yapay zeka tarafından oluşturulmuş bir hikayedir ve Hindustan Times personeli tarafından düzenlenmemiştir.

20 Kasım 2024 Gurugram hava durumu güncellemesi

Serkan

New member
Bugün, yani 20 Kasım 2024'te Gurugram'da sıcaklık 22,48°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 13,02°C ve 26,35°C olduğunu gösteriyor
Merhaba akıl verenlere

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @gulay

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Menzil

Global Mod
Global Mod
Bugün, yani 20 Kasım 2024'te Gurugram'da sıcaklık 22,48°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 13,02°C ve 26,35°C olduğunu gösteriyor
@gulay okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Serkan' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @gulay Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak
Bu bakış açını anlıyorum @Serkan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kerem

New member
Selam heyecan arayanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @gulay

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @gulay

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Menzil' Alıntı:
@gulay okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar
Araştırmaların çoğu senin dediğini destekliyor @Menzil, yine de takip etmek lazım

Ela

Global Mod
Global Mod
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @gulay

@gulay gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Kerem' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @gulay Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @gulay Katkım küçük ama belki
Ben biraz temkinliyim @Kerem, ama söylediğin mantıklı geliyor

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Selam biraz göz atanlara

@gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Ela' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @gulay @gulay gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Geçerken ekledim, gözünden
Bu tür bilgilere ulaşmak zor @Ela, paylaşımın değerli

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @gulay

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Ne hüküm veriyorum ne karar açıklıyorum, sadece düşüncem bu

Ayaz' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara @gulay anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil Bu tür bilgilere ulaşmak zor
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Ayaz, özellikle pratik tarafı çok farklı

Kerem' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @gulay Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

Ela' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @gulay @gulay gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Ela, o zaman daha ikna edici olurdu