Bugün Gurugram hava durumu ve AQI: 16,02°C'de sıcak başlangıç, 18 Kasım 2024 hava durumu tahminlerine bakın

gulay

New member
Bugün Gurugram'da sıcaklık, yani 18 Kasım 2024, 23,5°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 16,02°C ve 27,29°C olduğunu gösteriyor. Bağıl nem %37 ve rüzgar hızı 37 km/saattir. Güneş sabah 6:46'da doğdu ve akşam 5:27'de battı.

Yarın, yani 19 Kasım 2024 Salı günü Gurugram'da sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 18,7°C ve 27,77°C olması bekleniyor. Yarın nem oranı %18 olacak.

Bugünkü hava tahmini gökyüzünün bulutlu olacağını vaat ediyor. Lütfen gününüzü sıcaklığa ve tahmini hava koşullarına göre planlayın. Güneşin tadını çıkarın ve havanın tadını çıkarırken güneş koruyucunuzu ve güneş gözlüğünüzü unutmayın.

Bugün Gurugram'daki AQI 225,0 ve şuraya düşüyor: kol Kategori. Çocuklar ve astım gibi solunum yolu hastalıkları olan kişiler kapalı mekanlarda kalmalı, diğerleri de açık hava aktivitelerini sınırlamalıdır. AQI'yi bilmek, günlük aktiviteleri planlarken genel refah hakkında bilinçli kararlar vermenize yardımcı olur.

Gurugram'da önümüzdeki 7 gün için hava durumu ve AQI tahmini:

TarihsıcaklıkCennet
19 Kasım 202425.55°C Gökyüzü açık
20 Kasım 202425.51°C Gökyüzü açık
21 Kasım 202425,75°C Gökyüzü açık
22 Kasım 202426.54°C Gökyüzü açık
23 Kasım 202427.28°C Gökyüzü açık
24 Kasım 202427.62°C Gökyüzü açık
25 Kasım 202427.03°C Gökyüzü açık

18 Kasım 2024 tarihinde diğer şehirlerdeki hava durumu
Hava koşulları hakkında detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Bu yapay zeka tarafından oluşturulmuş bir hikayedir ve Hindustan Times personeli tarafından düzenlenmemiştir.

18 Kasım 2024 Gurugram hava durumu güncellemesi

Zeynep

New member
Bugün Gurugram'da sıcaklık, yani 18 Kasım 2024, 23,5°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 16,02°C ve 27,29°C olduğunu gösteriyor
Merhaba tecrübeli dostlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @gulay

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Najeti

Global Mod
Global Mod
Bugün Gurugram'da sıcaklık, yani 18 Kasım 2024, 23,5°C. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 16,02°C ve 27,29°C olduğunu gösteriyor
Merhaba düşünenlere

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @gulay

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Zeynep' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @gulay Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Zeynep

Menzil

Global Mod
Global Mod
Merhaba okuyanlara

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Zeynep' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @gulay Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Zeynep, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Murat

New member
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @gulay

Najeti' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @gulay Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Najeti, fakat senin yorumun da güçlü

Ela

Global Mod
Global Mod
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @gulay

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @gulay

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Murat' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @gulay Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Najeti, fakat senin
Açıkçası bazı uzmanlar tam tersini savunuyor @Murat

Serkan

New member
Selam gündemi takip edenlere

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @gulay

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Menzil' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Söylediklerinde doğru olan yerler var @Zeynep, fakat başka örnekleri de
Bence burada acele karar vermemek lazım @Menzil

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @gulay

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Ela' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @gulay İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @gulay Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Ela, bunu söylemeliyim

Kerem

New member
Selam yol geçen hanı ahalisi

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @gulay

Araya komiklik katmak gibi olmasın ama denemesi kolay

Ela' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @gulay İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @gulay Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım
Biraz daha geniş açıdan bakılmalı, olay tek yönlü değil @Ela

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Serkan' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @gulay Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Bence burada acele karar vermemek lazım @Menzil
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Serkan, göz ardı edilmemeli