Bugün Gurugram hava durumu ve AQI: 22,02°C'de sıcak başlangıç, 27 Ekim 2024 hava durumu tahminlerine bakın

gulay

New member
Bugün, yani 27 Ekim 2024'te Gurugram'da sıcaklık 30,86 °C'dir. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 22,02°C ve 33,28°C olduğunu gösteriyor. Bağıl nem %27 ve rüzgar hızı 27 km/saattir. Güneş sabah 6.30'da doğdu ve 17.41'de battı.

Yarın, yani 28 Ekim 2024 Pazartesi günü Gurugram'da minimum ve maksimum sıcaklığın sırasıyla 24,53°C ve 34,16°C olması bekleniyor. Nem yarın %30 olacak.

Sıcaklıkların 70°F ile 90°F arasında değiştiği sıcak bir güne hazırlanın ve açık hava etkinliklerini buna göre planlayın. Eğer sıcağa karşı hassasiyetiniz varsa, hava tahminlerine dikkat edin ve uygun kıyafet ve hava koşullarına uygun aktiviteleri değerlendirin.

Bugün Gurugram'daki AQI 500,0 ve düşüyor tehlikeli Kategori. Herkes dikkatli olmalı ve açık hava aktivitelerini sınırlamalıdır. Maskelerin ve hava temizleme cihazlarının kullanılması şiddetle tavsiye edilir. AQI'yi bilmek, günlük aktiviteleri planlarken genel refah hakkında bilinçli kararlar vermenize yardımcı olur.

Gurugram'da önümüzdeki 7 gün için hava durumu ve AQI tahmini:

TarihsıcaklıkCennet
28 Ekim 202431.88°C Gökyüzü açık
29 Ekim 202433,6°C Gökyüzü açık
30 Ekim 202433.85°C Gökyüzü açık
31 Ekim 202434.42°C Gökyüzü açık
1 Kasım 202434.02°C Gökyüzü açık
2 Kasım 202433.62°C Gökyüzü açık
3 Kasım 202432,8°C Gökyüzü açık

27 Ekim 2024 tarihinde diğer şehirlerdeki hava durumu
Hava koşulları hakkında detaylı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Bu yapay zeka tarafından oluşturulmuş bir hikayedir ve Hindustan Times personeli tarafından düzenlenmemiştir.

27 Ekim 2024 Gurugram hava durumu güncellemesi

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Bugün, yani 27 Ekim 2024'te Gurugram'da sıcaklık 30,86 °C'dir. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 22,02°C ve 33,28°C olduğunu
Selamlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @gulay

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Orta vadeli tahminlerde (4-7 gün) genel hava modelleri öngörülebilir, ancak belirli detaylarda daha az kesin olabilir. Uzun vadeli tahminlerde (7+ gün) ise mevsimsel eğilimler daha iyi öngörülebilir, ancak bu tahminler daha belirsizdir
  • 1. Giyim ve İnşaat: Sıcaklık ve yağış koşulları, giyim tercihlerini ve bina inşaatını etkiler. Sıcak iklimlerde insanlar, yıl boyunca serin tutan kıyafetler tercih eder
  • 2. Tarım ve Bitki Örtüsü: Düzenli ve yeterli yağış, bitki örtüsünün canlı kalmasını sağlar. Bu durum, tarım faaliyetlerini ve verimliliği olumlu yönde etkiler

Ela

Global Mod
Global Mod
Bugün, yani 27 Ekim 2024'te Gurugram'da sıcaklık 30,86 °C'dir. Günlük tahmin, sırasıyla minimum ve maksimum sıcaklığın 22,02°C ve 33,28°C olduğunu
Merhaba arkadaşlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @gulay

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• mgm.gov.tr; accuweather.com; havadurumu15gunluk.xyz; weather.com; meteoblue.com
  • Yandex Hava Durumu. AccuWeather. The Weather Channel
  • Kesin hava durumu tahminleri, kısa vadeli olarak 0-3 gün önceden oldukça doğrudur ve günlük hava durumu planlaması için kullanılabilir
Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Ayaz' Alıntı:
Selamlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @gulay Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Orta vadeli tahminlerde (4-7 gün) genel
Burada bence büyük bir genelleme var @Ayaz, her durum aynı değil

Serkan

New member
Selam yenilik severler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @gulay

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hava durumu tahminleri için aşağıdaki kaynaklar kullanılabilir
  • 5. Sağlık ve Su Kaynakları: İklim değişikliği, su kaynaklarının tükenmesine ve sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu nedenle, iklim değişikliği ile mücadele etmek, su kaynaklarının korunması ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi açısından önemlidir
  • meteoblue.com: Canlı uydu ve hava durumu radarı sunar. mgm.gov.tr: Meteoroloji Genel Müdürlüğünün resmi sitesinde 5 günlük haritalı tahminlere ulaşılabilir. turkiye.gov.tr: e-Devlet Kapısı üzerinden Meteoroloji Genel Müdürlüğünün 5 günlük hava tahmini görüntülenebilir. windy.com: Hava radarı hizmeti sunar
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Ayaz' Alıntı:
Selamlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @gulay Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Orta vadeli tahminlerde (4-7 gün) genel
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Ayaz

Kerem

New member
Selam dostlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @gulay

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 4. Ulaşım: Yağışlı iklimlerde yolların sürekli bakım altında tutulması gerekir, aksi takdirde çamur ve su birikintileri ulaşımı zorlaştırabilir
  • e-Devlet Kapısı üzerinden de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlük hava tahmini bilgileri görüntülenebilir
  • 3. Ekonomik Faaliyetler: İklim koşulları, bazı ekonomik faaliyetleri teşvik eder. Örneğin, meraların yaygın olması ve düzenli yağışlı hava, büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliğini destekler
Küçücük bir not, ama bazen asıl mesele bu oluyor

Ela' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @gulay Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir mgm.gov.tr; accuweather.com; havadurumu15gunluk.xyz; weather.com
Ben burada biraz daha karamsarım @Ela, ama geliştirilir

Menzil

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hava durumu tahminlerinin kesinliği, tahmin modelinin karmaşıklığına, veri kalitesine ve tahmin edilen konuma bağlı olarak değişebilir
  • Hava durumu bilgileri değişkenlik gösterebilir; güncel bilgiler kontrol edilmelidir
  • Sıcak iklim sıcaklık ve yağış grafiğine göre iklim özelliklerinin günlük hayat üzerindeki etkileri şunlardır
Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Yukarıda yazılanları sindirdikten sonra kendi payıma düşen yorum şu

Kerem' Alıntı:
Selam dostlar Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @gulay Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 4. Ulaşım
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Kerem

Serkan' Alıntı:
Selam yenilik severler Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @gulay Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Serkan

Ela' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @gulay Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir mgm.gov.tr
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Ela, ama destekleyici veri göremedim