Gurgaon Başlangıç Çalışanı Talepler Trendleri

gulay

New member
Bir çalışan, Reddit'i işyerinde tuhaf bir deneyim paylaşmak için kabul etti ve burada bir Gurugram girişimindeki işinden sadece 20 gün sonra nasıl sonlandırıldığını ayrıntılı olarak tamamladı. Görevine göre, işveren onu bir “işe alım sorunu” ile suçladı ve katıldıktan sonraki ilk birkaç gün içinde “aşağı – -lokant” olmakla suçladı.

Adam, işvereninin kendisiyle ve çay molası alan iki yeni çalışanla bir sorunu olduğunu iddia etti. (Pixabay)

Kimliğini açıklamayan adam, neden bu şekilde adlandırıldığını anlamamasına rağmen, sorunların girişinden kısa bir süre sonra başladığını iddia etti. “Anlamadım, hala hiçbir tavrım olmadığını söyledim, neden bunu söylediğini anlamasam bile üzerinde çalışacağım” diye yazdı. HT.com bu bilgilerin özgünlüğünü bağımsız olarak kontrol etmedi.

Ayrıca okuyun: Sinirli kadın, görüşmeci 45 dakika geç göründükten sonra işi reddeder: “Bir patronun nitelikleri değil”

İşvereninin kendisiyle ve çay molalarını özetleyen iki yeni çalışanla bir sorunu yaşadığını söyledi. “Gruplar yaratmayın, şirket için iyi değil,” dedi. İşveren onu zamanında bırakması için eleştirdiğinde durum arttı. “Tam 7 yaşındalar, bu iyi değil,” diye hatırladı adam.

20. günde kendi masası yerine yönetmen kabinden çalışması istendi. “Yaş, bütün gün yönetmeniyle birlikte bir kabinde kim çalışıyor?” Hala içinde olmasına rağmen sordu. Ancak o günün ilerleyen saatlerinde, meslektaşının her zamanki akşam çay molası için hala orada olup olmadığını kontrol etmek için kabin üzerine baktı. Bu basit eylem yönetmen için son saman gibi görünüyordu. “Yönetmen aniden hayal kırıklığına uğradı ve 'Neden dışarı bakıyorsun? Burada konuşuyorum: 'Bu ve bu ve İK'dan hemen beni bitirmesini istedi “dedi.

Gönderiye bir göz atın:

Katkı, çevrimiçi tartışmaları tetikledi, böylece birçoğu işverenin davranışını uygunsuz bir şekilde çağırdı. Diğerleri kendi garip iş deneyimlerini paylaştı ve bazı başlangıç ortamlarının öngörülemeyen doğasını vurguladı.

Bir kullanıcı şöyle yazdı: “Bakwas log hain bhai'yi ciddiye.”

Bir diğeri ekledi: “Kötü çöp için iyi bulmacalar.”

Ayrıca: “Dünyanın En Büyük Sahtekarlığı”: Başvuru başvurusu, mülakattan önce adayları kredi kartı almaya çağırıyor