Gurgaon Polisinin stres yönetimi kursu Harinam Kirtan'ı içeriyor: İnternette 'Kanun ve düzen, Bhagwan Bharose' diyor | Trendde

gulay

New member
Üst düzey yetkililer de dahil olmak üzere Gurgaon Polis yetkililerinin 'Harinam Kirtan' oturumuna katıldığını gösteren yeni bir Haber viral oldu ve internette karışık tepkilere yol açtı.

Kirtan oturumu ISKCON Gurugram tarafından yürütülen stres yönetimi programının bir parçasıydı. Polis Günü'nde (Instagram/iskcongurugram)

Videoda, ISKCON Gurugram üyeleri Gurgaon Komiserliği Ofisinde ilahileri yönetirken polis memurlarının alkışladığı görülüyor.

Videoyu buradan izleyin:

Kirtan oturumu, ISKCON Gurugram tarafından Polis Günü'nde yürütülen ve memurlara görevlerinin zorlukları ve stresiyle başa çıkabilmeleri için araçlar sağlamayı amaçlayan bir stres yönetimi programının bir parçasıydı. Aradhya Gaura Prabhu liderliğindeki oturum, yetkililere sakinleştirici ve ruhsal açıdan canlandırıcı bir deneyim sunmayı amaçladı. ISKCON'dan yapılan açıklamaya göre program, aralarında Emniyet Müdürü ve Komiser Yardımcısının da bulunduğu üst düzey yetkililer tarafından olumlu karşılandı ve her ikisi de girişim için şükranlarını dile getirdi.

ISKCON Gurugram, oturumun “Srila Prabhupada'nın kutsamalarıyla” yürütüldüğünü ve yetkililerin zorlu programlarının ortasında iç huzuru bulmalarına yardımcı olmayı amaçladığını vurguladı.

(Ayrıca Okuyun: Bengaluru otomobil sürücüsü, yolcu güvenliğini ve güvenini artırmak için araç içi kamera kuruyor. İzle

X kullanıcılarının tepkisi şöyle:

Video internette çok çeşitli tepkilere yol açtı. Bazı kullanıcılar, polis stresiyle yaratıcı bir şekilde başa çıkma girişimini överken, diğerleri alaycı bir şekilde yanıt vererek kirtan'ın kolluk kuvvetleri için bir stres yönetimi aracı olarak uygulanabilirliğini sorguladı.

Bir kullanıcı şu yorumu yaptı: “Bunda yanlış bir şey görmüyorum; Dinlemesi gerçekten rahatlatıcı olan Harinam Kirtan'ı çalıyorlar. ISKCON, eski kutsal yazıların bilgeliğini yayarak ve bizi Harinam aracılığıyla yükselterek topluma büyük katkı sağlıyor. Bu bize, kaba film şarkılarının boş etkisinin aksine, toplum için daha fazla iyilik yapma konusunda ilham veriyor. #İskcon”

Buna karşılık başka bir kullanıcı endişesini dile getirerek şu soruyu sordu: “Acil bir durum için 100'ü ararsanız ve polis Harinam Kirtan'la meşgul olursa ne olur?” Bunu duymak güven verici olur mu?” Bu görüş başkaları tarafından da paylaşıldı ve alaycı bir şekilde şu yorum yapıldı: ” Aferin” ve “Ne düşüş”, kirtan'ın polis ortamında uygunluğuna ilişkin şüphelerini yansıtıyor.

(Ayrıca Okuyun: 'Mounadas Pai': Dinesh Gundu Rao, eski Infosys CFO'sunun hararetli borsada Karnataka GST hissesi konusundaki sessizliğini eleştirdi)

Menzil

Global Mod
Global Mod
Üst düzey yetkililer de dahil olmak üzere Gurgaon Polis yetkililerinin 'Harinam Kirtan' oturumuna katıldığını gösteren yeni bir Haber viral oldu ve
Selam uğrayanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bazı kullanıcılar, bu girişimi polis stresini yönetmek için yaratıcı bir yaklaşım olarak desteklemiş ve olumlu geri bildirimler almıştır. Örneğin, bir kullanıcı, Harinam Kirtan'ın sakinleştirici etkisini ve ISKCON'un topluma manevi destek sağlama rolünü övmüştür
Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod
Üst düzey yetkililer de dahil olmak üzere Gurgaon Polis yetkililerinin 'Harinam Kirtan' oturumuna katıldığını gösteren yeni bir Haber viral oldu ve
Selam yenilik severler

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ISKCON'un (Uluslararası Krişna Bilinci Topluluğu) topluma bazı katkıları
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Menzil' Alıntı:
Selam uğrayanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bazı kullanıcılar, bu girişimi polis
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Menzil

Najeti

Global Mod
Global Mod
Selam millet

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Gurgaon polisinin stres yönetimi kursunda Harinam Kirtan kullanılması, internet üzerinde farklı tepkilere yol açmıştır
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Menzil' Alıntı:
Selam uğrayanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bazı kullanıcılar, bu girişimi polis
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Menzil

Ayaz

Global Mod
Global Mod
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, diğerleri bu yöntemin pratikliğini sorgulamış ve olası acil durumlarda polisin meşgul olmasının yaratabileceği zorlukları dile getirmiştir. Ayrıca, bazıları bu durumu "saffronizasyon" olarak eleştirmiştir
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Menzil' Alıntı:
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Menzil, okurken kafamda oturdu

Ela

Global Mod
Global Mod
Merhaba sohbete dahil olanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @gulay

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Genel olarak, internet kullanıcılarının tepkileri karışık olup, hem destek hem de eleştiri içeren yorumlar bulunmaktadır
Ayaz' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, diğerleri bu yöntemin pratikliğini sorgulamış ve olası acil
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Ayaz, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Zeynep

New member
Selam çözüm arayanlar

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @gulay

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Ela' Alıntı:
Merhaba sohbete dahil olanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @gulay Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Genel olarak, internet kullanıcılarının tepkileri
Haksız değilsin @Ela ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kerem

New member
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @gulay

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Menzil' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Menzil

Serkan

New member
Selam güzel insanlar topluluğu

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Zeynep' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @gulay Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Haksız değilsin @Ela ama keşke birkaç veri daha ekleseydin
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Zeynep

Murat

New member
Selam oyun tutkunları

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Zeynep' Alıntı:
Selam çözüm arayanlar İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @gulay Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım Haksız değilsin @Ela
Haksız değilsin @Zeynep ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kerem' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @gulay Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan Bu noktada
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Kerem, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Serkan' Alıntı:
Selam güzel insanlar topluluğu Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @gulay Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Genel olarak
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Serkan