Haryana neredeyse mükemmel ICSE, ISC 2024-25 passe fiyatları

gulay

New member
Haryana'nın sonuçları 2024-25 ICSE ve ISC neredeyse dikkat çekicidir. Eyalet genelinde en iyi okullar% 100 geçiş oranını ve olağanüstü bireysel hizmetleri kutlamaktadır. Kimyadaki olağanüstü markalardan perakende satışların en yüksek puanlarına kadar, öğrencilerin ve okulların başarısı bir yıllık sıkı çalışma, kararlılık ve başarıyı vurgulamaktadır. Hindistan Okul Sertifikası Sınavları Konseyi (CISCE) Salı günü sonuçları açıkladı ve en iyi sanatçılara ve ilham verici hikayelerine daha yakından bakmak için zemin hazırladı.

Öğrenciler, ICSE Kurulu Sınıfı X ve XII'nin sonuçları Çarşamba günü Gururam'da ilan edildikten sonra başarılarını kutladılar. (HT fotoğrafı)

Ticaret akışından Armaan Sehgal ve Gauraangi Kapoor, İskoç Yüksek Uluslararası Okulu'nda ISC sonuçları oldu ve her biri%99.5'e ulaştı. Beşeri bilimler alanında Ekaksh Kohli%99.25'e ulaşırken Devang Pant bilimin%98.5'ini elde etti. ICSE'de, X Sınıfı Armin Kaur ve Siddharth Kapoor öğrencileri%98,4 öne geçti. Okul her iki sınavda% 100 geçiş oranı kaydetti, ISC öğrencilerinin% 59'u% 90'ın üzerinde ve% 93'ünün% 75'inin üzerinde. ICSE'de öğrencilerin% 57'si% 90 ve% 93'ün üzerinde% 75'e ulaştı.

Armaan, “Tutarlı kaldım ve son dakikada paketleme yerine günlük revizyon üzerinde yoğunlaştım. Öğretmenimin desteği süreci yönetilebilir hale getirdi.” Dedi. Gauraangi ekledi: “Bu, işaretler peşinde değil, akıllıca çalışmakla ilgiliydi. Temel bilgilerime odaklandım, bu bir fark yarattı.”

Sonuç'a yanıt olarak, İskoç Yüksek Dr. Kartikay Saini Başkanı: “Okulumuz standart bir kullanıcı ve trend belirleyici. Her yıl kendi standartlarımız daha iyi. Akademisyenler, spor veya müfredat olsun. Öğrencilerimiz asla sürekli başarılarına hayran kaldık.”

Rab İsa Devlet Okulu ayrıca hem ICSE hem de ISC'de% 100 geçiş oranına sahipti. Vaidik Upadhyay%96.16 ile X sınıfını geçti, bunu%95 ile Yuvraj Chauhan izledi. ISC Science'da Aditya Sharma%96.6'yı elde ederken, Parth Verma perakende satışta%94,8 kazandı. Beşeri bilimlerde Tanisha Dudja%92.2'yi aştı.

“Konsantre kaldım ve açık bir rutin izledim. Başlangıçta hikayeye rağmen pes etmedim,” dedi Tanisha. Rab İsa'nın direktörü Seema Sharma, öğrencileri samimiyetleri ve öğretmenlerin yapılandırılmış liderliği nedeniyle övdü.

Orkide Uluslararası Okul Altın Yükseklikleri de ICSE'de% 100 geçiş oranına ulaştı, Gargi Gupta% 96,2 ile okulu aştı ve kimyayı vurguladı.

Gargi, “Disiplinli bir program izledim ve düzenli olarak revize ettim. Öğretmenlerimden gelen geri bildirimler bana beni geliştirme güvenini verdi.” Dedi. Yönetmen Divya Dhirendra, her öğrencinin aşmalarına yardımcı olacak güçlü yönlerini tanımanın ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Tarihi bir anda, LT Atul Katarya Memorial Okulu (LAKMS) ilk ISC suçlamasını kutladı ve Shubham Gulia bilimde% 97,25 kazandı. Ticarette Yukta Saini%95.5 ile koştu. LAKMS direktörü Mukti Suhag, “İlk ISC -Batch'ımız beklentileri aştı ve gelecekteki öğrenciler için güçlü bir örnek verdi.”

Lakms'daki X sınıfında Vanshika Yadav%98.4 ile%98.2'yi aştı, bunu Heman Prasad ve Kavya ve Jaanvi%97 ile üçüncü oldu.

Genel olarak, Haryana'nın performansı ulusal eğilimleri yansıttı, ICSE% 99.81 ve ISC% 99.90 oldu. Kızlar her iki sınavda erkekleri aştı ve kızlar ICSE'de% 99,92 ve ISC'de% 100 geçiş oranı elde etti. ICSE 67 bölme içeriyordu ve ISC, birkaç Hint ve yabancı dil de dahil olmak üzere 47'den oluşuyordu. Planlanan gövdelerden ve diğer geriye dönük sınıflardan öğrenciler% 100 geçiş oranına ulaşırken, planlanan kutu öğrencilerin ICSE'de% 99,02 ve ISC'de% 100 geçiş oranı vardı.