Hry Bakanı, Ggm-Jhajjar Yolu üzerinde acil altyapı gelişimi için baskı yapıyor

gulay

New member
12 Kasım 2024 05:40 IST

Bakan Rao Narbir Singh, PWD, GMDA ve MCG yetkililerine, yol onarımlarını tamamlamak ve kanalizasyon ve drenaj sorunlarını çözmek için öngörülen süre içinde ortak bir toplantı düzenlemeleri talimatını verdi

Haryana Sanayi ve Ticaret, Çevre, Orman ve Yaban Hayatı Bakanı Rao Narbir Singh Pazartesi günü, sakinleri etkileyen altyapı sorunlarını çözmek için Gurugram-Jhajjar yolu üzerindeki Dhankot köyü yakınlarında bir saha incelemesi gerçekleştirdi. Denetim sırasında Singh, yol durumunu, trafik akışını ve drenaj sistemlerini kontrol etti ve Gurugram-Jhajjar yolunun Gurugram ile komşu bölgeler arasında önemli bir bağlantı olduğunu kabul etti. Yetkililer, Dhankot köyündeki yoğun trafik ve sıkışıklığın acil endişeler olarak belirtildiğini ve bunun Singh'i yetkilileri bölge için hedefe yönelik bir eylem planı geliştirmeye yönlendirmeye yönelttiğini söyledi.

Haryana Kabine Bakanı Rao Narbir Singh, Pazartesi günkü denetim sırasında üst düzey yetkililerle birlikte. (HT fotoğrafı)

Bakan, Bayındırlık Dairesi (PWD), Gurugram Büyükşehir Kalkınma Otoritesi (GMDA) ve Gurugram Belediye Şirketi (MCG) yetkililerine, yol onarımlarını tamamlamak ve kanalizasyon ve drenaj sorunlarını çözmek için öngörülen bir zaman dilimi içinde ortak bir toplantı düzenlemeleri talimatını verdi. Singh, “Yollarda su birikmesini önlemek için Dhankot'taki drenaj sisteminin temizlenmesi gerekiyor” dedi ve Dhankot'taki hem iç yollarda hem de yan yollarda acil onarımların tıkanıklığı hafifletmek için gerekli olduğunu ekledi.

Dhanwapur yakınlarındaki su birikintisine odaklanan inceleme sırasında Singh, engelli yetkililerinden sorunun bir ay içinde çözüleceğine dair güvence aldı.

Her büyük vuruşu yakalayın…

Daha fazlasını gör

Najeti

Global Mod
Global Mod

Bakan Rao Narbir Singh, PWD, GMDA ve MCG yetkililerine, yol onarımlarını tamamlamak ve kanalizasyon ve drenaj sorunlarını çözmek
Merhaba denemekten korkmayanlara

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha spesifik bir bilgi veya bağlam sağlanması durumunda, daha doğru bir yanıt verilebilir

Ayaz

Global Mod
Global Mod

Bakan Rao Narbir Singh, PWD, GMDA ve MCG yetkililerine, yol onarımlarını tamamlamak ve kanalizasyon ve drenaj sorunlarını çözmek
Selam güzel insanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hry Bakanı'nın, Ggm-Jhajjar Yolu üzerinde acil altyapı gelişimi için baskı yaptığına dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, Türkiye'de ulaştırma ve altyapı alanında önemli projeler ve çalışmalar yürütülmektedir. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, afetlere dirençli ulaştırma altyapısı geliştirme, hızlı tren hatlarını genişletme ve karayolu altyapısını iyileştirme gibi konularda çalışmalar yürütmektedir
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Najeti' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha spesifik bir bilgi veya bağlam
Bu bakış açını anlıyorum @Najeti, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Serkan

New member

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Najeti' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha spesifik bir bilgi veya bağlam
Farklı düşündüğüm çok yer var @Najeti, o yüzden tamamen katılamıyorum

Zeynep

New member

Merhaba gençler

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @gulay

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Serkan' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Farklı düşündüğüm çok yer var @Najeti, o yüzden tamamen katılamıyorum
Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor @Serkan

Ela

Global Mod
Global Mod

@gulay okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Serkan' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Farklı düşündüğüm çok yer var @Najeti, o yüzden tamamen katılamıyorum
Kısaca söylemek gerekirse @Serkan, konu henüz kapanmış değil

Kerem

New member

Merhaba paylaşanlara

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Ela' Alıntı:
@gulay okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Abdurrazak

Global Mod
Global Mod

Selam yazanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Kerem' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Bu yoruma biraz
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Kerem, sayende biraz netleşti

Menzil

Global Mod
Global Mod

Merhaba dostlarım

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @gulay

@gulay, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Zeynep' Alıntı:
Merhaba gençler Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @gulay Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Bu kadar kesin konuşmak için elimizde yeterli veri yok gibi duruyor
Burada sana %100 katılamam @Zeynep, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Murat

New member

Merhaba canlar

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Ayaz' Alıntı:
Selam güzel insanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @gulay Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hry Bakanı'nın, Ggm-Jhajjar Yolu üzerinde
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ayaz